Our Blog

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η eTrikala Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης της σύμβασης με τον Δήμο Αγράφων για την υπηρεσία «Δράσεις αποφυγής διάδοσης του Covid-19 μέσω ΤΠΕ» προκηρύσσει 1 θέση εργασίας με σύμβαση έργου για 1 έτος με ημερομηνία έναρξης την 01/06/2021.  

Έργο του εργαζομένου θα είναι η απευθείας εξυπηρέτηση των δημοτών, προσφέροντας τους την δυνατότητα να επικοινωνούν με τον γιατρό τους, την οικογένεια τους και με όποιον επιθυμούν και κρίνεται αναγκαίο μέσω τηλεδιάσκεψης. Επίσης θα υποστηρίζει την δυνατότητα εκτέλεσης ηλεκτρονικών συναλλαγών των Δημοτών με υπηρεσίες του δημοσίου, τραπεζικές συναλλαγές αλλά και υπηρεσίες λιανεμπορίου.

Με τις υπηρεσίες αυτές προς τους δημότες θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ψυχολογικής συνθήκης που δημιουργήθηκε με το ξέσπασμα της πανδημίας.

 Ο εργαζόμενος θα πρέπει να συνεργάζεται με υπομονή και σεβασμό με τους δημότες και να διασφαλίζει την σωστή επικοινωνία και εξυπηρέτηση.

Να εξηγεί στους ενδιαφερόμενους τις σχετικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται λόγω πανδημίας και να διασφαλίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι αντιλαμβάνονται πλήρως τα δικαιώματά και τις υποχρεώσεις τους και τον τρόπο πρόσβασής τους στις διάφορες υπηρεσίες.

            Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αγράφων και απόφοιτοι ΤΕ ή ΠΕ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e–trikala.gr

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021.

Όλοι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον και αποστείλουν το βιογραφικό τους θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών καθώς και των επιμέρους προσόντων που έχουν δηλώσει εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!