Πρόσκληση για 7 θέσεις σύμβασης έργου στο ευρωπαϊκό έργο CAMBER
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με επτά (7) άτομα για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου «Connected and Adaptive Maintenance for Safer Urban and Secondary Roads» με ακρωνύμιο “CAMBER” στο πλαίσιο του “HORIZON-CL5-2023-D6-01”
Η e-Trikala Α.Ε., έχοντας υπόψη:
1. Την παρ.8 του άρθρου 6 Ν. 2527/97 όπως αναριθμήθηκε με την παρ.3 του άρθρου 10 του N. 3812/2009 και συμπληρώθηκε με την παρ.3 του άρθρου 30 του Ν.4314/14.
2. Τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 14 του Ν.4403/2016 (ΦΕΚ 125 Α΄).
3. Τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 4325/2015 (ΦΕΚ 47 Α΄) «Απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων εποχικού προσωπικού και συμβάσεων μίσθωσης έργου».
4. Την απόφαση Δ.Σ. με αρ. 13/2024 για τη συμμετοχή της e-Trikala A.E. στο ευρωπαϊκό έργο με τίτλο «Connected and Adaptive Maintenance for Safer Urban and Secondary Roads» με ακρωνύμιο “CAMBER”.
5. Την απόφαση Δ.Σ. με αρ. 16/2025 για την έγκριση της πρόσληψης προσωπικού στην e-Trikala Α.Ε. με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου με τίτλο «Connected and Adaptive Maintenance for Safer Urban and Secondary Roads» με ακρωνύμιο “CAMBER”.
6. Τις υποχρεώσεις της e-Trikala Α.Ε. που απορρέουν στο πλαίσιο υλοποίησης του ανωτέρω έργου.
Ανακοινώνει
Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με επτά (7) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων e-Trikala A.E., που εδρεύει στα Τρίκαλα, για τη διοίκηση, διαχείριση και υλοποίηση των δράσεων του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού έργου «Connected and Adaptive Maintenance for Safer Urban and Secondary Roads» με ακρωνύμιο “CAMBER” στο πλαίσιο του “HORIZON-CL5-2023-D6-01”.
Τον Ιανουάριο του 2025 ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο “CAMBER” που στοχεύει στη βελτίωση της ασφάλειας των αστικών και δευτερευόντων οδών μέσω «συνδεδεμένης και προσαρμοστικής συντήρησης». Το έργο αναπτύσσει καινοτόμες τεχνολογίες και μεθοδολογίες που βασίζονται σε δεδομένα και προηγμένες λύσεις ανάλυσης για «προγνωστική συντήρηση των οδικών υποδομών». Στόχος του είναι να μειώσει τα ατυχήματα και να βελτιώσει την ασφάλεια των δρόμων με έξυπνες παρεμβάσεις, αξιοποιώντας αισθητήρες, τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακές τεχνολογίες.
Το έργο έχει διάρκεια 3 έτη και υλοποιείται από μια κοινοπραξία πανεπιστημίων, ερευνητικών ινστιτούτων και εταιρειών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, που συνεργάζονται για να αναπτύξουν έξυπνες και βιώσιμες λύσεις διαχείρισης της οδικής συντήρησης.