Our Blog

4η Διακρατική συνάντηση URBACT IV «TechDiversity» στη Σλοβενία

  • Standard
  • 0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Διακρατική Συνάντηση του δικτύου URBACT IV TechDiversity, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ίντριγια της Σλοβενίας στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2024. Το έργο TechDiversity, στο οποίο η e-Trikala συμμετέχει ως συντονιστής εταίρος, επικεντρώνεται στην ενίσχυση της διαφορετικότητας και της ένταξης στα ψηφιακά και τεχνολογικά οικοσυστήματα μικρών και μεσαίων ευρωπαϊκών πόλεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλες τις πόλεις-εταίρους του δικτύου. Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης, το εταιρικό σχήμα, υπό την καθοδήγηση του Επικεφαλής Εμπειρογνώμονα, συμμετείχαν σε διαδραστικά εργαστήρια που επικεντρώθηκαν στη βελτίωση των Σχεδίων Δράσης τους και στην εξοικείωσή τους με τα εργαλεία αυτοαξιολόγησης του έργου.

Παράλληλα, οι εταίροι εναρμονίστηκαν με πολιτικές για τη διαφορετικότητα και την ένταξη καθώς και με τη σημασία της ισότητας των φύλων στις ψηφιακές τεχνολογίες. Επιπλέον, παρουσιάστηκε η πρόοδος των πιλοτικών δράσεων από τους εταίρους και εξετάστηκαν οι τρόποι ενσωμάτωσής τους στο τελικό Σχέδιο Δράσης.

Η επόμενη συνάντηση του δικτύου θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα τον Δεκέμβριο του 2024, στην οποία θα λάβει χώρα η αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας του έργου.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!